Gemiddeld beoordeeld met een 9.7
Meisterlijk

We zijn officieel Platinum Klaviyo Partner

We zijn enorm blij om te mogen aankondigen dat mailmeisters officieel Platinum Master partner van Klaviyo in de Benelux is geworden. Niet zomaar een mijlpaal, daarom zijn wij enorm trots op ons team van gecertificeerde Klaviyo-experts!
Platinum Klaviyo Partner
Platinum Klaviyo Partner

In een tijdperk waarin de inboxen van consumenten overladen worden, onderscheidt gepersonaliseerde communicatie je van de rest. Het verkrijgen van de Platinum Klaviyo Partner status door mailmeisters is een geweldige erkenning van onze toewijding aan e-mailmarketing.

Wat betekent een Platinum Klaviyo Partner?

Het wereldwijde partnerprogramma van Klaviyo categoriseert vier niveaus: Silver, Gold, Platinum en Elite. De Elatinum status wordt toegekend aan bureaus die uitblinken in ervaring en succesvolle e-mailmarketingcampagnes via Klaviyo. Dit niveau onderscheidt zich door aantoonbare resultaten, zoals hoge open rates, lage spam percentages, en significante omzetstijgingen voor klanten.

mailmeisters is geselecteerd als Platinum Partner van Klaviyo om een aantal redenen. De belangrijkste reden is dat we voldoen aan de hoogste normen binnen het partnerprogramma. De flows en campagnes van onze Klaviyo klanten presteren boven de benchmark. We behalen maximale omzet uit e-mail marketing en onze e-mails hebben een hoge deliverability. Dit wil zeggen dat de e-mails vaak geopend en gelezen worden en zelden als spam worden gezien.

“You are now Klaviyo Platinum Partner, this is huge!”

Jan den Bakker

E-mail strateeg & eigenaar

Waarom kiezen wij voor Klaviyo?

Veel van onze klanten beheren een Shopify webshop. Klaviyo is specifiek ontworpen voor e-commerce en biedt naadloze integratie met Shopify. De gebruiksvriendelijkheid, hyper-personalisatie, handige features en de slimmigheid (AI en Machine Learning) maken het de beste keuze in tooling voor e-commerce Shopify webshops. Concreet betekent dit geavanceerde targeting, segmentatie, en automatiseringsmogelijkheden die direct bijdragen aan jouw bottom line.

What’s in it for you?

Je vraagt je wellicht af wat het samenwerken met een Klaviyo Platinum Master Partner concreet voor jou zou kunnen betekenen. Dat leggen we graag haarfijn aan je uit.

Door onze diepgaande kennis en directe toegang tot de nieuwste Klaviyo features, kunnen we geavanceerde personalisatie en automatisering toepassen die leiden tot hogere conversieratio’s en omzet prestaties voor jouw organisatie. Ook zijn wij de directe schakel met Klaviyo. We denken proactief mee in feature optimalisaties het maximale uit de tool te halen.

Alle voordelen op een rijtje:

Wil jij ook met ons als Platinum Klaviyo Partner samenwerken?

Onze Klaviyo-experts zijn verantwoordelijk voor succesvolle e-mailmarketing resultaten voor grote 50 e-commerce merken, zoals Mr Marvis, Stoov, Ibana, Easytoys en veel meer…

Succes varieert per klant, maar we streven ernaar om binnen enkele maanden significante verbeteringen te zien. We gebruiken duidelijke KPI’s en regelmatige rapportages om de voortgang naar jouw doelen te meten. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen graag meer!

Bericht delen?

Geschreven door

Jan den Bakker

E-mail strateeg & eigenaar

Gepost

29 maart 2024

Jan, onze e-mailstrateeg en eigenaar, is meer dan alleen een digitale goeroe. Zijn toewijding aan e-mailmarketing is net zo groot als zijn passie voor het rennen van marathons. De aanpak van Jan? Meer omzet met minder gedoe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en innovatieve programma’s? Schrijf je in en ontvang als eerste de laatste updates!

We beloven dat we je niet te vaak zullen mailen.

Meisterlijk

Relevante blogs

Meisterlijk

Let's talk

Is jouw interesse gewekt door wat wij te bieden hebben en hoe we de omzet uit jullie e-mail kanaal kunnen boosten? Neem dan nu contact op en laten we kennismaken!

Contact